Garantált minőség

Információk

tabletták nem gyógyszerek! Nem helyettesítik a mindennapos kiegyensúlyozott táplálkozást! Panaszos egyén esetén nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és nem váltható ki vele a szakemberek által előírt gyógyszeres kezelés!  

Azonban tablettáink hatóanyagai segítenek abban, hogy jótékony hatásukkal fokozottabban vigyázhassunk arra, ami mindannyiunk számára a legfontosabb: az egészségünkre. 

Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét!

A különböző gyógyszerek szedése számos mellékhatást okozhat, ami nem azt jelenti, hogy félre kell tenni azokat, és abbahagyni a szedésüket, mert az hiba lenne és az könnyen veszélybe sodorhatja az embert, pl. egy vérnyomáscsökkentő vagy koleszterinszint csökkentő (sztatin) elhagyása esetében ! Mindig egyeztessen egy-egy gyógyszerrel kapcsolatos dilemma esetén a kezelőorvosával.

Ugyanakkor törekedni kell arra is, hogy regeneráljuk a szervezetünket, segítsük a méreganyagok eltávolítását, segítve ezzel májunkat és szívünket vagy épp serkenteni az agyműködésünket a Dr.Dézsi Natur Hepar Mix® és a Dr.Dézsi MagneQ10® tabletták rendszeres szedésével.

Koleszterincsökkentő (statin) készítményt szedőknek például– a mellékhatások csökkentésére – a Dr.Dézsi MagneQ10® tabletta kifejezetten ajánlott. 

Visszeresség és aranyér esetén a betegség súlyosbodásának és a komplikációknak a megelőzésében hatékony segítséget nyújthat a Dr.Dézsi VenoFit Protect® tabletta.

A Dr.Dézsi® tabletták ajánlott rendszeres adagolása napi 2×1 tabletta.