Garantált minőség

Rólunk

Honlapunkon számos egészséggel, betegséggel, életmóddal kapcsolatos felvilágosító cikket olvashat kiváló szakemberek tollából. A tartalom bővül, így érdemes időnként oldalunkra látogatni.

Másrészt oldalunkon működik egy WEBÁRUHÁZ, mely a termékeket forgalmazza. 

Itt több készítmény közül tud választani:
MagneQ10®, Natur Hepar Mix®, VenoFit Protect® termékeket tudja megrendelni oldalunkon.

Amennyiben az kényelmesebb Önnek, a termékeket az ország összes patikájában is megvásárolhatja.

Abban az esetben, ha az Ön által rendszeresen látogatott gyógyszertárban még nem tartják, akkor kérje meg gyógyszerészét, hogy az általa preferált nagykereskedőtől (Phoenix Pharma Zrt. vagy Bellis Egészségtár Kft.) szíveskedjen megrendelni azt. Általában egy nap alatt ki is szállítják a gyógyszertárakba.

Amennyiben elolvasta, hogy milyen összetevőket tartalmaz a több orvos generáció tapasztalata alapján összeállított rágótabletta, pontos ismereteket szerezhet a Magnézium, a Q10, a B6 vitamin és az E vitamin – mint az étrend-kiegészítőnk fő alkotóelemeinek – élettani hatásairól.

A tabletták összeállítása során azt az elsődleges szempontot vettük figyelembe, hogy azok, akik nap mint nap stresszben élnek, fokozott nyomás alatt dolgoznak vagy figyelve egészségükre rendszeresen sportolnak minden nap biztosan hozzájussanak ezen összetevők szükséges mennyiségéhez.

A mindennapos stressz próbára teszi idegrendszerünket és keringésünket egyaránt, ami számos kellemetlen és nehezen megfogható panaszt produkál.

A rágótabletta nem gyógyszer! Nem helyettesíti a mindennapos kiegyensúlyozott táplálkozást! Panaszos egyén esetén nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és nem váltható ki vele a szakemberek által előírt gyógyszeres kezelést!

Azonban rágótablettáink hatóanyagai segítenek abban, hogy jótékony hatásukkal fokozottabban vigyázhassunk arra, ami mindannyiunk számára a legfontosabb: az egészségünkre.