Garantált minőség

Dr.Dézsi Natur Hepar Mix®tabletta
Máj védelmére

5 789Ft

Szervezetünk méregtelenítésének központi szerve a májunk.
Különösen vigyázzon rá abban az esetben, ha Ön rendszeresen olyan gyógyszert szed, ami a máját megterheli, vagy gyakran fogyaszt alkoholt, vagy zsírmája van, vagy bármely egyéb, a májat terhelő betegsége.

 

  • 60 db prémium minőségű
  • Kolin tartalommal
  • Rezveratrol tartalommal
  • Articsóka tartalommal
  • C-vitamin tartalommal

 

 

 

Cikkszám: drdezs-002 Kategóriák: ,

Leírás

Célszerv védelem felsőfokon!

60 db prémium minőségű tableta. Napi javasolt mennyiség 2×1 tabletta, mely tartalma összesen: 250 mg Máriatövis-kivonat (ebben 200 mg szilimarin), 170 mg Kolin, 105,3 mg Polygonum-kivonat (ebben 100 mg rezveratrol), 100 mg Articsóka-kivonat (ebben 5 mg cynarin) és 120 mg C-vitamin.

A tabletta összeállítása során azt az elsődleges szempontot vettük figyelembe, hogy májunk  – ami nap mint nap szervezetünk méregtelenítését végzi és a különböző vegyszerek, gyógyszerek vagy  alkohol fogyasztás következtében fokozott terhelés, illetve elhízás okozta zsírmáj vagy egyéb gyulladás kialakulása miatt fokozottan terhelt – komplex és hatékony segítséget kapjon a regenerálódáshoz, illetve egyes betegségek megelőzéséhez.

Kiváló minőség, elérhető áron! Keresse a Dr.Dézsi féle tablettákat a www.drdezsi.hu webáruházban és a gyógyszertárakban.

Termék leírása:
Amennyiben elolvasta, hogy milyen összetevőket tartalmaz a több orvos generáció tapasztalata alapján összeállított elrágható tabletta, pontos ismereteket szerezhet  a Kolin , a Rezveratrol,  az Articsóka és a C vitamin – mint az étrend-kiegészítőnk fő alkotóelemeinek – élettani hatásairól. 

Panaszos egyén esetén nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és nem váltható ki vele a szakemberek által előírt gyógyszeres kezelést! Azonban rágótablettánk hatóanyagai segítenek abban, hogy jótékony hatásukkal fokozottabban vigyázhassunk arra, ami mindannyiunk számára a legfontosabb: az egészségünkre.

Figyelmeztetés: A Dr.Dézsi MagneQ10 tabletta nem gyógyszer! Nem helyettesíti a mindennapos kiegyensúlyozott táplálkozást! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekektől elzárva tárolja! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza!

Panaszos egyén esetén nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és nem váltható ki vele a szakemberek által előírt gyógyszeres kezelést!