Garantált minőség

Dr.Dézsi VenoFit Protect® tabletta
A vénák védelmére

6 668Ft

Új, innovatív tabletta a vénák védelmében! Javasolt  a lábak megfelelő vérkeringésének támogatására. Fokozott terhelése esetén hozzájárulhat a “nehéz láb” érzés enyhítéséhez.
Komplex összetételének köszönhetően az aranyér panaszok kezelésére is alkalmas.

 

  • diosmin
  • C-vitamin
  • egyéb növényi-kivonat
  • 60 db prémium minőségű, innovatív tabletta

 

Cikkszám: drdezs-002-1 Kategóriák: ,

Leírás

60 db prémium minőségű, VenoFit Protect a vénák védelmére (viszerek, aranyér)
Új, innovatív tabletta!

Panaszos egyén esetén nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és nem váltható ki vele a szakemberek által előírt gyógyszeres kezelést! Azonban rágótablettánk hatóanyagai segítenek abban, hogy jótékony hatásukkal fokozottabban vigyázhassunk arra, ami mindannyiunk számára a legfontosabb: az egészségünkre.

Termék leírása:
Amennyiben elolvasta, hogy milyen összetevőket tartalmaz a több orvos generáció tapasztalata alapján összeállított elrágható tabletta, pontos ismereteket szerezhet a diosmin, a C vitamin valamint az egyéb növényi-kivonat tartalmú összetevők – mint az étrend-kiegészítőnk fő alkotóelemeinek – élettani hatásairól.

Figyelmeztetés: A Dr.Dézsi VenoFit Protect tabletta nem gyógyszer! Nem helyettesíti a mindennapos kiegyensúlyozott táplálkozást! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendetés az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekektől elzárva tárolja! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza!