Garantált minőség

Dr.Dézsi MagneQ10® tabletta
A szív védelmére

4 953Ft

4 hatóanyag egy  tablettában: magnézium+Q10+E és B6 vitaminok!
Laktózmentes és cukorbetegek is szedhetik!
Koleszterinszint-csökkentő tablettát (statint) szedőknek kifejezetten ajánlott!

 

  • Q10
  • E-vitamin
  • B6-vitamin
  • Magnézium-biszglicinát
  • 60 darab tabletta

 

Cikkszám: drdezs-001 Kategóriák: ,

Leírás

60 db prémium minőségű, Q10, magnézium, E-vitamin és B6-vitamin tartalmú narancs ízű tabletta, nyírfacukorral (xilittel) ízesítve. Laktózmentes. Cukorbetegek is szedhetik.

Termék leírása:
Amennyiben elolvasta, hogy milyen összetevőket tartalmaz a több orvos generáció tapasztalata alapján összeállított elrágható tabletta, pontos ismereteket szerezhet a magnézium, a Q10, a B6 vitamin és az E vitamin – mint az étrend-kiegészítőnk fő alkotóelemeinek – élettani hatásairól. A tabletta összeállítása során azt az elsődleges szempontot vettük figyelembe, hogy azok, akik nap mint nap stresszben élnek, fokozott nyomás alatt dolgoznak vagy figyelve egészségükre rendszeresen sportolnak minden nap biztosan hozzájussanak ezen összetevők szükséges mennyiségéhez.

A mindennapos stressz próbára teszi idegrendszerünket és keringésünket egyaránt, ami számos kellemetlen és nehezen megfogható panaszt produkál.

Panaszos egyén esetén nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és nem váltható ki vele a szakemberek által előírt gyógyszeres kezelést! Azonban rágótablettánk hatóanyagai segítenek abban, hogy jótékony hatásukkal fokozottabban vigyázhassunk arra, ami mindannyiunk számára a legfontosabb: az egészségünkre.

Figyelmeztetés: A Dr.Dézsi MagneQ10 tabletta nem gyógyszer! Nem helyettesíti a mindennapos kiegyensúlyozott táplálkozást! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendetés az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekektől elzárva tárolja! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza!

 

További információk

Tömeg 0.3 g
Méretek 10 × 10 × 10 cm